Ciasto Czekoladowe Splash
Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz serek philadelphia, cukier puder, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Limon Splash, Lemon Splash, oraz Cherry Splash.
Instrukcje
Stopić 3 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z roztopioną czekoladą. Delikatnie wymieszać w 1 szklance chłodnego Bata.
Pokrój każde ciasto na 2 warstwy. Stos na talerzu, rozprowadzając 3/4 szklanki mieszanki budyniu między każdą warstwą.
Serek śmietankowy i cukier wymieszać w średniej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki zimnego Bata.
Rozprowadzić na wierzchu i boku ciasta.
Mikrofalówka pozostałe 3 oz. czekoladę i pozostały chłodny ubij w misce do mikrofalówki na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 1 min. Natychmiast rozprowadzić na wierzchu ciasta, pozwalając nadmiar kapać po stronie ciasta. Przechowywać w lodówce.