Ciasto Czekoladowe Splash

Ciasto Czekoladowe Splash
Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz serek philadelphia, cukier puder, półsłodką czekoladę Piekarską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Limon Splash, Lemon Splash, oraz Cherry Splash.

Instrukcje

1
Stopić 3 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Ubić pudding wymieszać i mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z roztopioną czekoladą. Delikatnie wymieszać w 1 szklance chłodnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokrój każde ciasto na 2 warstwy. Stos na talerzu, rozprowadzając 3/4 szklanki mieszanki budyniu między każdą warstwą.
3
Serek śmietankowy i cukier wymieszać w średniej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać w 2 szklanki zimnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozprowadzić na wierzchu i boku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Mikrofalówka pozostałe 3 oz. czekoladę i pozostały chłodny ubij w misce do mikrofalówki na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 1 min. Natychmiast rozprowadzić na wierzchu ciasta, pozwalając nadmiar kapać po stronie ciasta. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn