Ciasto czekoladowe Savannah z gorącym sosem Krówkowym
Ciasto czekoladowe Savannah z gorącym sosem Krówkowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 381 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jajka, wanilię, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, Gorący Sos Krówkowy, oraz Ciasto Czekoladowe Z Sosem Krówkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Aby zrobić ciasto, zmiksuj brązowy cukier ze skróceniem w mikserze elektrycznym.
Dodać maślankę i wanilię, a następnie roztopioną czekoladę. Po uruchomieniu miksera dodawać jajka, po 1 na raz. Mąkę przesiać z sodą oczyszczoną i solą.
Dodaj suche składniki do mieszaniny cukru i ubijaj przez 2 minuty.
Tłuszcz i mąka 13 przez 9 przez 2-calowy prostokątny patelni ciasto.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej i piec, aż ciasto będzie sprężyste, a wykałaczka może być włożona i wyjęta czysto, około 40 minut. Pozostawić ciasto do ostygnięcia przez 10 minut, a następnie włączyć go na stojaku, aby zakończyć chłodzenie.
Aby zrobić sos: roztopić 2 czekoladki z masłem w rondlu na bardzo małym ogniu. Wymieszać z cukrem pudrem, na przemian z odparowanym mlekiem i dobrze wymieszać. Stale mieszając, doprowadzić mieszaninę do gotowanego na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina stanie się gęsta i kremowa, około 8 minut. Wymieszać wanilią.
Podawać plastry ciasta polane ciepłym sosem krówkowym.