Ciasto czekoladowe S ' mores

Ciasto czekoladowe S ' mores
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Czekoladowe Ciasto s ' mores spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 81 centów za porcję. Jeśli masz mleko, cukier, słodko-gorzką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowe S ' mores ciasteczka, Biała czekolada S ' mores lepkie batony ciasto, oraz Biała czekolada S ' mores lepkie batony ciasto.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Masło dwie 8-calowe kwadratowe patelnie do pieczenia i linia DNA z pergaminem. Papier posmarować i odkurzyć Patelnie mąką, odsączając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
W dużej misce, ubić 2 szklanki mąki z cukrem, kakao w proszku, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól. W średniej misce ubić mleko z olejem roślinnym, jajkami i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodaj płyn do suchych składników i ubijaj, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Zeskrobać ciasto na przygotowane Patelnie.
6
Piec około 40 minut, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie z kilkoma okruchami dołączonymi.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Ostudzić patelnie na stojaku z drutu, a następnie całkowicie ostudzić. Odklej pergamin. Skręcić ciasta prawej stronie do góry na 2 blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
8
W małej misce, posypać żelatynę na zimnej wodzie i odstawić, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
W średnim rondlu połącz 1/2 szklanki cukru z syropem kukurydzianym i mieszaj na umiarkowanym ogniu, aż cukier się dokładnie rozpuści. Doprowadzić mieszaninę syrop kukurydziany do wrzenia, wycierając wszelkie kryształy cukru, które mogą tworzyć się z boku patelni zwilżoną szczotką do ciast. Gotować na umiarkowanym ogniu, bez mieszania, aż mieszanina syropu kukurydzianego osiągnie 250 na termometrze cukierkowym, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Wyjmij z ognia i wymieszaj zmiękczoną żelatynę; mieszanina się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
11
Tymczasem w misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w trzepaczkę, ubijaj białka i nasiona wanilii ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
12
Dodaj pozostałą 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę na raz, dobrze pokonując między dodatkami. Ubijaj, aż białka będą sztywne i błyszczące, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
13
Mikserem ze średnią prędkością ostrożnie wlać cienkim strumieniem gorącą mieszankę syropu kukurydzianego do białek, celując w obszar między trzepaczką a bokiem miski. Beat polewy do bardzo grube i nieprzezroczyste, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
14
Rozgrzej brojlery i umieść stojak 8 cali od ciepła. Za pomocą przesuniętej szpatułki rozłóż polewę marshmallow na wierzchu ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
15
Odstawić na około 1 minutę, aż lekko ustawi. Smażyć ciasta jeden na raz, przesuwając patelnię w razie potrzeby nawet brązowienie, o 5 protokół. Włóż złamane krakersy graham do prawoślazu i skropić roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
16
Podawać, gdy pianka jest jeszcze ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn