Ciasto Czekoladowe Mocha Bezowe
Czekoladowe ciasto bezowe Mocha może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 43 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kakao do pieczenia, ciężką śmietanę do ubijania, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kubki Bezowe Mocha, Mocha Bezowa Kora, oraz Mocha Bezowa Kora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Białka umieścić w misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Do białek dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz, na wysokiej, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Rozłóż na dole i w górę po bokach nasmarowanego 9-calowego. talerz z głębokim talerzem.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy beza będzie lekko rumiana. Schłodzić na stojaku z drutu.
W małej misce posypać żelatynę wodą i odstawić na 1 minutę. W małym rondlu połącz cukier, kakao, granulki kawy, sól i mleko, aż będą gładkie. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać żelatynę do rozpuszczenia.
Schłodzić do temperatury pokojowej; złożyć w bitą śmietanę.
Wlać do skorupki bezowej. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub do zestawu.
Dekoruj czekoladowymi lokami. Przechowywać w lodówce resztki.