Ciasto Czekoladowe Mocha Bezowe

Ciasto Czekoladowe Mocha Bezowe
Czekoladowe ciasto bezowe Mocha może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 43 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz kakao do pieczenia, ciężką śmietanę do ubijania, żelatynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kubki Bezowe Mocha, Mocha Bezowa Kora, oraz Mocha Bezowa Kora dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białka umieścić w misce; odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Do białek dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz, na wysokiej, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
SólSól
3
Rozłóż na dole i w górę po bokach nasmarowanego 9-calowego. talerz z głębokim talerzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy beza będzie lekko rumiana. Schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
W małej misce posypać żelatynę wodą i odstawić na 1 minutę. W małym rondlu połącz cukier, kakao, granulki kawy, sól i mleko, aż będą gładkie. Doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
żelatynażelatyna
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
WodaWoda
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Zdjąć z ognia; wymieszać żelatynę do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
7
Schłodzić do temperatury pokojowej; złożyć w bitą śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
8
Wlać do skorupki bezowej. Przechowywać w lodówce przez 4 godziny lub do zestawu.
9
Dekoruj czekoladowymi lokami. Przechowywać w lodówce resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn