Ciasto czekoladowe II
Ciasto czekoladowe II może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na desery. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis na wegetariańskie danie laktoovo ma 157 kalorii , 2 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Za 17 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 24 osób. 38 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką sodę oczyszczoną, masło, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników, możesz go przygotować. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Wypróbuj Gooey Chocolate Buttermilk Sheet Cake , Texas Sheet "Pie i Low-Carb Chicken Stir-Fry Sheet Pan Meal, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Natłuść i posyp mąką blachę do ciasta o wymiarach 11x17 cali.
W dużej misce przesiej mąkę, cukier i sodę oczyszczoną. Wymieszaj z jajkami, wanilią i maślanką. Odstaw. W rondlu połącz masło, olej, kakao i wodę. Doprowadź do wrzenia i mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Powoli wmieszaj do mieszanki mąki.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 do 20 minut, lub do momentu, aż wykałaczka włożona w środek ciasta będzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.