Ciasto Czekoladowe I
Chocolate Bar Pie I to deser, który serwuje 10. Za $2.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 55g tłuszczu i w sumie 1021 kalorii. Mieszanka graham cracker crust, ciężkiej śmietany do ubijania, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 51%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasto Z Batonika Czekoladowego, Ciasto Z Batonika Czekoladowego, oraz Candy Bar Pie.
Instrukcje
Rozbij batoniki czekoladowo-migdałowe i włóż do średniego rondla z piankami i mlekiem.
Umieść na średnim ogniu i często mieszaj, aż czekolada i pianki się rozpuszczą, a mieszanina będzie gładka.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
W średniej misce ubij śmietanę, aż utworzą się miękkie szczyty. Złożyć do schłodzonej mieszanki czekolady. Delikatnie wymieszaj ekstrakt waniliowy.
Wlać mieszaninę do skorupy. Schłodź przed podaniem.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to moje najlepsze typy na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Angel Late Harvest Riesling. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Anioł Późne Zbiory Riesling]()
Anioł Późne Zbiory Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zebrane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, sernika i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.