Ciasto czekoladowe bez mąki II
Ciasto czekoladowe bez mąki II to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 6 porcjami. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz półsłodką czekoladę, kakao w proszku, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina i 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Bez Mąki Czekoladowo-Orzechowe Z Ciepłą Polewą Czekoladową, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, oraz Ciasto Czekoladowe Bez Mąki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Nasmaruj okrągłą patelnię tortową o średnicy 8 cali i odkurz proszkiem kakaowym.
W górnej części podwójnego kotła nad lekko gotującą się wodą roztopić czekoladę i masło.
Wyjąć z ognia i wymieszać z cukrem, kakao w proszku, jajkami i wanilią.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź. Plastry można również podgrzać przez 20 do 30 sekund w kuchence mikrofalowej przed podaniem.