Ciasto czekoladowe bez mąki z ganache rozmarynowym

Ciasto czekoladowe bez mąki z ganache rozmarynowym
Jeśli masz około 1 godziny i 10 minut do spędzenia w kuchni, Ciasto Czekoladowe Bez Mąki z Ganaszem Rozmarynowym może być niesamowitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Ten deser ma 468 kalorii , 6 g białka i 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 16 osób. Za 1,41 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka gorzkiej czekolady, cukru, półsłodkiej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 31% , co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy obejmują Ciasto Czekoladowe Z Ganaszem , Ciepłe Ciasto Cytrynowe Z Makowym Nadzieniem Z Czekoladowym Nadzieniem Ganaszowym i Babeczki Czekoladowe Z Nadzieniem Z Masła Orzechowego Z Lukrem Czekoladowym .

Instrukcje

1
Wyłóż dno natłuszczonej formy o średnicy 9 cali papierem pergaminowym; natłuść papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
2
Umieścić na podwójnej grubości folii aluminiowej (około 18 cali kwadratowych). Dokładnie owinąć folię wokół patelni; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W dużym, ciężkim rondlu rozpuść czekoladę, masło i wino na małym ogniu, cały czas mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Zdjąć z ognia. Ostudzić do temperatury pokojowej.
5
Tymczasem w dużej misce ubij jajka, cukier i wanilię, aż piana się ubije i podwoi objętość, około 5 minut. Wymieszaj z mieszanką czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieść tortownicę w dużej blasze do pieczenia; do większej blaszki wlej 2,5 cm gorącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
8
Piec w temperaturze 350° przez 28–32 minut lub do momentu, aż zewnętrzne brzegi będą gotowe (środek będzie się trząsł).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
9
Wyjmij formę z kąpieli wodnej. Ostudź całkowicie na kratce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
10
Ostrożnie przesuń nożem wzdłuż krawędzi patelni, aby ją poluzować; zdejmij boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Przełożyć na półmisek.
12
Umieść czekoladę w małej misce. W małym rondelku doprowadź śmietanę i rozmaryn do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
13
Zdjąć z ognia, wyrzucić rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
14
Wlać śmietanę na czekoladę; ubić do uzyskania gładkiej konsystencji. Lekko ostudzić, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
15
Polać ciasto. Schłodzić, aż stężeje.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn