Ciasto czekoladowe Beatty

Ciasto czekoladowe Beatty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Beatty ' s ciasto czekoladowe spróbować. Jedna porcja zawiera 911 kalorii, 9g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz żółtko, maślankę, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ciasto czekoladowe Beatty, Ciasto czekoladowe Beatty Aka najlepsze domowe ciasto czekoladowe, oraz Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło dwie 8-calowe X 2-calowe okrągłe patelnie do ciast. Wyłożyć papierem do pieczenia, następnie posmarować masłem i mąką Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszać na małej prędkości, aż do połączenia. W innej misce, połączyć maślankę, olej, jajka, i wanilia. Z mikserem na niskiej prędkości, powoli dodawać mokre składniki do suchego. Z mikserem wciąż na niskim poziomie, dodaj kawę i wymieszaj, aby połączyć, skrobając dno miski gumową łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
KawaKawa
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni i piec przez 35 do 40 minut, aż tester ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach przez 30 minut, następnie odwrócić je na stojaku chłodzącym i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść 1 warstwę, płaską stroną do góry, na płaskiej płycie lub cokole ciasta. Za pomocą noża lub szpatułki przesuniętej rozłóż wierzch lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
NóżNóż
6
Drugą warstwę ułożyć na wierzchu, zaokrągloną stroną do góry i równomiernie rozprowadzić lukier na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
7
Posiekaj czekoladę i umieść ją w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą. Wymieszać, aż się stopi i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
PatelniaPatelnia
8
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij masło na średniej prędkości, aż stanie się jasnożółte i puszyste, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Dodaj żółtko i wanilię i kontynuuj ubijanie przez 3 minuty. Obracaj mikser na niski, stopniowo dodawaj cukier cukierniczy, a następnie ubijaj ze średnią prędkością, skrobając misę w razie potrzeby, aż będzie gładka i kremowa. Rozpuścić kawę w proszku w 2 łyżeczkach najgorętszej wody z kranu. Na małej prędkości, dodać czekoladę i kawę do mieszaniny masła i wymieszać do wymieszania. Nie biczuj!
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kawa RozpuszczalnaKawa Rozpuszczalna
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KawaKawa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Rozprowadzić natychmiast na ostudzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn