Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Beatty ' s ciasto czekoladowe spróbować. Jedna porcja zawiera 911 kalorii, 9g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz żółtko, maślankę, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Ciasto czekoladowe Beatty, Ciasto czekoladowe Beatty Aka najlepsze domowe ciasto czekoladowe, oraz Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło dwie 8-calowe X 2-calowe okrągłe patelnie do ciast. Wyłożyć papierem do pieczenia, następnie posmarować masłem i mąką Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
3
Mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszać na małej prędkości, aż do połączenia. W innej misce, połączyć maślankę, olej, jajka, i wanilia. Z mikserem na niskiej prędkości, powoli dodawać mokre składniki do suchego. Z mikserem wciąż na niskim poziomie, dodaj kawę i wymieszaj, aby połączyć, skrobając dno miski gumową łopatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Wanilia
Kawa
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Szpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni i piec przez 35 do 40 minut, aż tester ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach przez 30 minut, następnie odwrócić je na stojaku chłodzącym i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Umieść 1 warstwę, płaską stroną do góry, na płaskiej płycie lub cokole ciasta. Za pomocą noża lub szpatułki przesuniętej rozłóż wierzch lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Nóż
6
Drugą warstwę ułożyć na wierzchu, zaokrągloną stroną do góry i równomiernie rozprowadzić lukier na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Posiekaj czekoladę i umieść ją w żaroodpornej misce ustawionej na patelni z gotującą się wodą. Wymieszać, aż się stopi i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Patelnia
8
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij masło na średniej prędkości, aż stanie się jasnożółte i puszyste, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
Dodaj żółtko i wanilię i kontynuuj ubijanie przez 3 minuty. Obracaj mikser na niski, stopniowo dodawaj cukier cukierniczy, a następnie ubijaj ze średnią prędkością, skrobając misę w razie potrzeby, aż będzie gładka i kremowa. Rozpuścić kawę w proszku w 2 łyżeczkach najgorętszej wody z kranu. Na małej prędkości, dodać czekoladę i kawę do mieszaniny masła i wymieszać do wymieszania. Nie biczuj!