Ciasto Czekoladowe

Ciasto Czekoladowe
Ciasto z ciasteczkami czekoladowymi może być tylko deserem, którego szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 12. Jeśli masz masło, chipsy czekoladowe, cukier mix cookie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z pieczonym nadzieniem z Pianki i lukrem z ciasta Ciastkarskiego, Funfetti Ciasto Ciasto Biała Czekolada Chip Ciastko Ciasto, oraz Ciasto Czekoladowe Z Polewą Z Białej Czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Make i piec ciasteczka zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Całkowicie fajne. Złamać 15 pieczone ciasteczka na 1-calowe kawałki; odstawić. (Zapisz pozostałe pliki cookie do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyłóż 6-lub 8-calową okrągłą patelnię na ciasto z folią. Spryskać nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
W średniej misce, miejsce 1 1/3 szklanki czekolady chipsy; odstawić. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać 2/3 szklanki śmietany do ubijania i 2 łyżki masła na średnim ogniu, mieszając, aż masło stopi się i mieszanina dojdzie do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wlać śmietanę na czekoladę i wymieszać gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Dodać kawałki ciastek do mieszaniny czekolady, delikatnie złożyć, aż wszystkie kawałki są pokryte. Łyżka do przygotowanej patelni tortowej. Delikatnie wcisnąć mieszaninę na patelnię. Ciasto przechowywać w lodówce przez 3 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
6
Wyjmij ciasto z patelni i odwróć do góry nogami na talerz do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
7
Usunąć folię. W małej misce, miejsce pozostałe 2/3 szklanki czekolady chipsy. W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać pozostałą 1/3 szklanki śmietany ubijającej i 1 łyżkę masła na średnim ogniu, mieszając, aż masło stopi się i mieszanina dojdzie do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Ciasteczka Z Kawałkami CzekoladyMiękkie Ciasteczka Z Kawałkami Czekolady
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Wlać śmietanę na czekoladę i wymieszać gładko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
9
Na ciasto wlać roztopioną czekoladę; wierzch i boki zamrozić nożem do masła lub szpatułką. W razie potrzeby udekoruj roztopioną mleczną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Czekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelkiCzekoladki Pokryte Niebieskim Cukrem Lub Niebieskie żelki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn