Ciasto Cytrynowo-Serowe
Ciasto z serem cytrynowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 820 kalorii, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka błyskawicznej mieszanki budyniu waniliowego, żółtka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Frosting #SundaySupper, Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Ciasto cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-śmietankowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 9 calowe okrągłe ciasto warstwowe Patelnie.
Wymieszać ciasto, błyskawiczny budyń waniliowy, mleko, olej roślinny i 3 całe jajka.
Wymieszać aż do wymieszania.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut lub do czasu testu ciasta. Odstawić ciasta do ostygnięcia.
Aby nadzienie z serem cytrynowym: w górnej połowie podwójnego kotła połącz żółtka, biały cukier, masło lub margarynę, mąkę, startą skórkę cytryny i sok z cytryny. Gotować stale mieszając na średnim ogniu, aż mieszanina będzie wystarczająco gęsta, aby się rozprzestrzenić.
Ostudzić przed rozłożeniem między ostudzonymi warstwami ciasta.