Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta cytrynowo-miodowego migdałowego. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oleju roślinnego, jajka, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto migdałowo-miodowe bez mąki z kandyzowaną cytryną, Ciasto Miodowo-Migdałowe, oraz Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w rondlu heavy medium. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło i gotować 1 minutę. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Oil 13 x 9 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia. Drobno zmielić migdały i 1/2 szklanki cukru w procesorze; przenieść do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Cukier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Piekarnik
2
Ubij w mączce z macy, mączce z macy, cynamonie i zielu angielskim. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić jajka i pozostałe 1 1/2 szklanki cukru w dużej misce, aż bardzo gruby i blady kolor, o 10 protokół. Ubić w oleju i skórce cytryny. Złożyć w mieszance migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Cytryny
Maca
Ziele Angielskie
Cynamon
Migdały
Cukier
Jajko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Trzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Piec ciasto, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Gorące ciasto pokroić na 32 kwadraty; pozostawić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Mżawka schłodziła syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
7
Odstawić, aż syrop zostanie wchłonięty, co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Schłodzić, przykryć i przechowywać w temperaturze pokojowej.)