Ciasto Cytrynowo-Malinowe 2-Warstwowe

Ciasto Cytrynowo-Malinowe 2-Warstwowe
Dwuwarstwowe ciasto cytrynowo-malinowe wymaga ok. 4 godziny od początku do końca. Ten deser ma 294 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 40 i kosztuje 57 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz wyciąg z szampana, plastikowe kołki o średnicy, kartonowe okrągłe ciasto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 23%. Podobne przepisy to Ciasto Cytrynowo-Malinowe 2-Warstwowe, "Top Tier" diabelskie ciasto z kwaśną śmietaną-lukier Krówkowy, oraz Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry.

Instrukcje

1
Przygotowanie ciasta: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj każdą patelnię tortową nieprzywierającym sprayem do gotowania, polej papierem do pergaminu i spryskaj ponownie. Postępuj zgodnie ze wskazówkami na pudełkach cake mix, aby utworzyć 3 ciasta każdego rozmiaru, ale zastąp sok winogronowy wodą w przepisach na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sok WinogronowySok Winogronowy
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Piec każde ciasto zgodnie ze wskazówkami na polu lub do wykałaczki włożonej do środka ciasta wychodzi czysty. Ciasto schłodzić w patelniach na regałach chłodzących i schłodzić całkowicie. Po usunięciu ciasta z patelni i pergaminu, przeciąć każde ciasto na pół poziomo i wyrównać wierzchołki każdej sekcji, odcinając cienką warstwę od góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
3
Preparaty do napełniania i Lukrowania: w dużej misce połącz lukier z kilkoma kroplami ekstraktu z szampana, dobrze mieszając. Dla każdego rozmiaru ciasta umieść dolną warstwę na szczycie kartonu o odpowiedniej średnicy. Rura pierścień lukier cytrynowy wokół górnej krawędzi dolnej warstwy. Wypełnij środek dżemem malinowym. Stos kolejną warstwę ciasta na szczycie tego i powtórzyć pierścień lukier. Wypełnij środek twarogiem cytrynowym. Ułożyć górną warstwę ciasta na szczycie tego z gładkimi krawędziami skierowanymi w górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
SzampanSzampan
LukierLukier
EkstraktEkstrakt
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozłóż lukier na całości ciasta. Powtórz ten proces, aby stworzyć 14-calowy tort, 10-calowy tort i 6-calowy tort, który będzie składał się z gotowego tortu weselnego. Układaj warstwowe ciasta jeden na drugim od największego do najmniejszego.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
LukierLukier
5
Montaż: bez wyjmowania kartonowych rund spod ciast, umieść 14-calowy tort na półmisku.
6
Wytnij pręty kołkowe na 5 sekcji wysokości 14-calowego ciasta i 5 sekcji wysokości 10-calowego ciasta. Ostrożnie włóż 4 pręty kołkowe na środkowym obwodzie 14-calowego ciasta i 1 na środku. Ułóż 10-calowy tort na szczycie 14-calowego tortu. Powtórz proces wstawiania kołków dla 10-calowego ciasta. Ułóż 6-calowy tort na szczycie 10-calowego tortu. Przykryć karton przez Orurowanie lukier wokół podstawy obwodu każdego ciasta. Pył mini zielone winogrona obficie cukrem pudrem i ozdabiają nimi ciasta. Dalej zdobią ciasto z białą wstążką. Znaleźć partnera, poślubić, służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Zielone WinogronaZielone Winogrona
LukierLukier
BazaBaza
Yerba MateYerba Mate
7
* Ekstrakt z szampana jest dostępny w większości specjalistycznych sklepów do pieczenia i dekorowania ciast. .
Składniki, których będziesz potrzebować
SzampanSzampan
EkstraktEkstrakt
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje40
Ocena Zdrowia22
Magazyn