Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka serek philadelphia, mleko, galaretka o smaku cytrynowym pudding instant, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puszyste ciasto cytrynowo-rozmarynowe z lukrem cytrynowo-serowym, Ciasto cytrynowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Ciasto Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozprowadzić dżem na dnie skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Dżem
2
Serek śmietankowy i cukier wymieszać w średniej misce z trzepaczką do wymieszania. Delikatnie wymieszać w 1/2 ubitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłożyć na dżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dżem
4
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 minuty lub do wymieszania. Delikatnie wymieszać z pozostałą bitą polewą.