Ciasto Cytrynowe Flan
Przepis ciasto cytrynowe Flan jest gotowy w około 3 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zimną bitą polewę, wodę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flan Cytrynowo-Anyżowy, Flan Cytrynowy I Truskawki, oraz Flan cytrynowy z kompot z jesiennych owoców dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia okrągła Line 9-calowa z folią, z końcami folii rozciągającymi się na bok. Spryskać sprayem do gotowania.
Pokroić ciasto w plastry o grubości 1/2 cala; ułóż na dolnej i górnej stronie przygotowanej patelni, aby utworzyć równą warstwę, krojąc plastry w razie potrzeby, aby wypełnić luki.
Dodać wrzącą wodę do mieszanki żelatynowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Ostrożnie wlać do blendera.
Dodać serek śmietankowy, mleko i cukier; zmiksować na gładką masę. Wymieszać ze skórką z cytryny.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub aż żelatyna jest firma. Użyj uchwytów foliowych, aby usunąć deser z patelni; wyrzuć folię. Top deser z chłodnym batem.