Ciasto Gob cioci Rosie może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 19 i kosztuje 64 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać skrócenie, ciasto czekoladowe mix, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Rosie, Ciasto z kremem ananasowym Rosie, oraz Rosie ' s Marshmallow Mud Squares dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 10x15 cali. Wyłóż drugą patelnię 10x15 cali z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, połączyć ciasto mix, budyń mix, 1/4 szklanki oleju,1 1/2 szklanki mleka i 4 jajka. Pokonaj 4 minuty na dużej prędkości. Podziel ciasto na dwie patelnie 10x15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Mix
Jajko
Mleko
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 12 do 15 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
4
Aby nadzienie: w dużej misce, połączyć 2 szklanki cukru cukierniczego, 1/2 szklanki mleka, skrócenie, masło, wanilia i mąka. Beat na dużej prędkości przez 5 minut, lub aż do osiągnięcia konsystencji bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Bita śmietana
Skracanie
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Na nasmarowanej patelni rozprowadzić nadzienie na warstwie. Poluzuj boki drugiej warstwy, przesuwając nóż wokół krawędzi między ciastem a patelnią. Odwróć ciasto na matową warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
6
Zdjąć patelnię i papier pergaminowy z wierzchniej warstwy i podawać.