Ciasto Cannoli Icebox
Jedna porcja zawiera 168 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać półsłodkie chipsy czekoladowe, cool whip wolna bitą polewa, polly-o wolna naturalny beztłuszczowy ser ricotta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), Cannoli deser Pizzan i czekolada Cannoli Pizzettes, oraz Ciasto Cannoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ser ricotta, cukier i ekstrakt migdałowy umieścić w robocie kuchennym; przykryć. Proces do gładkiej. Odstawić.
Posypać żelatynę zimną wodą w rondlu; odstawić 1 do 2 min. Gotować na małym ogniu, aż żelatyna całkowicie się rozpuści, ciągle mieszając. Po uruchomieniu robota kuchennego stopniowo dodawaj żelatynę do mieszaniny ricotty przez rurkę zasilającą na górze robota kuchennego, przetwarzając aż do dobrego wymieszania. Łyżka do średniej miski. Rezerwa 1 Łyżka. z czekoladowych chipsów do dekoracji.
Dodać pozostałe kawałki czekolady i jogurt do mieszaniny ricotta; wymieszać delikatnie. Przechowywać w lodówce 30 min. lub aż zgęstnieje.
Rozprowadzić 2 Łyżki. mieszanki ricotty na każdym placu Grahama. Stack grahams. Stań na krawędzi talerza, aby zrobić 14-calowy Bochenek. Mróz z bitą polewą. Top z reserved 1 łyżka. czekoladowe chipsy. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin.
Pokroić po przekątnej na 14 plastrów, aby służyć.
Resztki deseru podawać w lodówce.