Ciasto Budyniowe Z Lemoniadą
Lemonade Pudding Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Mieszanka jaj, galaretka o smaku waniliowym pudding instant, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Budyniowe Crock-Pot Pink Lemonade, Ciasto Lemoniadowe, oraz Lemonade Cake III dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Beat cake mix, pudding mix, 1/4 szklanki wymieszać napój, 1 szklanka wody, jajka i olej w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Wlać do nasmarowanej i posypanej mąką 12-filiżanki karbowanej rurki.
Piec 50 do 55 min. albo dopóki wykałaczka włożona w środek nie wyjdzie czysta. Fajne ciasto na patelni 5 min. Poluzuj ciasto z boków patelni nożem. Odwróć ciasto na półmisek; delikatnie usuń patelnię.
Rozpuścić pozostałą mieszankę napoju w 3 łyżkach. ciepła woda w średniej misce. Wymieszać z cukrem pudrem ubijając do wymieszania.
Przebić ciepłe ciasto w odstępach 1-calowych widelcem lub szaszłykiem całkowicie na dno ciasta. Stopniowo łyżka cukru pudru glazury na ciasto; odstawić, aż glazura jest całkowicie wchłaniany.