Ciasto Budyniowe Graham Cracker
Ciasto budyniowe Graham Cracker wymaga ok. 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka krakersów graham, nie instant mix budyń czekoladowy, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Graham Cracker Figgy Pudding, Tarta budyniowo-jagodowa z krakersem Grahama, oraz Graham Cracker Log dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać budyń z mlekiem w dużym rondlu. Przygotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Przykryj dno patelni 9x13 cali warstwą krakersów graham.
Wlać gorącą masę budyniową na warstwę krakersów Grahama. Przykryj budyń kolejną warstwą krakersów graham. Schłodzić co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Dekoruj bitą śmietaną i zmiażdżonymi krakersami Grahama.