Ciasto Budyniowe Graham Cracker

Ciasto Budyniowe Graham Cracker
Ciasto budyniowe Graham Cracker wymaga ok. 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka krakersów graham, nie instant mix budyń czekoladowy, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Graham Cracker Figgy Pudding, Tarta budyniowo-jagodowa z krakersem Grahama, oraz Graham Cracker Log dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać budyń z mlekiem w dużym rondlu. Przygotuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przykryj dno patelni 9x13 cali warstwą krakersów graham.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać gorącą masę budyniową na warstwę krakersów Grahama. Przykryj budyń kolejną warstwą krakersów graham. Schłodzić co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
4
Dekoruj bitą śmietaną i zmiażdżonymi krakersami Grahama.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn