Ciasto Budyniowe Butterscotch
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 526 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać chipsy toffi, lody vanillan, Niemiecki ciasto czekoladowe mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Budyniowe Z Masłem Bananowym, Tort maślany z czekoladowym Ganache, oraz Tort dyniowy z lukrem toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj szklane naczynie do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania; odstawić.
W dużej misce, ubij razem mleko i budyń wymieszać przez 2 minuty; odstawić na 3 minuty, aż zgęstnieje.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości przez 30 sekund. Zeskrobać boki miski; beat przez 2 minuty na średniej prędkości. Wymieszaj chipsy z toffi i marchewkę.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia.
Na ciasto wlać budyń; równomiernie rozprowadzić.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut lub aż tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty.
Ciasto podawać na ciepło z gałką lodów waniliowych.