Ciasto brzoskwiniowo-jagodowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, jagody, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Brzoskwiniowo-Jagodowe, Ciasto Brzoskwiniowo-Jagodowe, oraz Ciasto kawowe jagodowo-brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w robocie kuchennym do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z kilkoma małymi (mniej więcej wielkości grochu) grudkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Dodaj jajko i wanilię i pulsować tylko do momentu, gdy ciasto grudki i zaczyna tworzyć kulkę, o 15 impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Ciasto
Jajko
4
Naciśnij ciasto na dnie i równomiernie (około 1/4 cala grubości) aż do strony springform patelni z mąką opuszkami palców. Ostudzić ciasto na patelni, aż będzie jędrne, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
2 łyżki cukru z mąką i tapioką zmielić w młynku, aż tapioka będzie sproszkowana, następnie przenieść do dużej miski i wymieszać z pozostałymi 6 łyżkami cukru.
Dodać brzoskwinie, jagody i sok z cytryny i delikatnie wrzucić do herbu. Łyżka nadzienie do ciasta i piec, luźno pokryte arkuszem folii, aż wypełnienie jest bulgotanie w środku i skorupa jest złoty, około 1 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Sok Z Cytryny
Brzoskwinia
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
4
Przenieść ciasto na patelni do stojaka i ostudzić, odkryte, 20 minut, a następnie ostrożnie usunąć stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Ciasto schłodzić do temperatury ledwo ciepłej lub pokojowej, a następnie pokroić w grube kliny ostrym nożem przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
1
Ciasto można zrobić i wcisnąć na patelnię 1 dzień wcześniej i schłodzić, dobrze zapakować w folię.