Ciasto Brzoskwiniowe Streusel
Peach Streusel Pie może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 386 kalorii, 5 g białka i 15 g tłuszczu każda. Za 88 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka brązowego cukru, masła, mielonego cynamonu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 23% wyniku, co nie jest aż tak niesamowite. Podobne przepisy obejmują ciasto brzoskwiniowe, ciasto brzoskwiniowe i ciasto brzoskwiniowe.
Instrukcje
Linia 9-calowa. talerz na ciasto z ciastem; krawędzie fletu. Wyłóż skorupę ciasta podwójną grubością wytrzymałej folii.
Piec w temperaturze 450° przez 5 minut.
Usuń folię; piec 5 minut dłużej. Studzimy na drucianej kratce.
W małej misce wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, sok z cytryny i brzoskwinie. Łyżką włóż do skorupy ciasta. W drugiej misce wymieszaj brązowy cukier, granolę, mąkę i cynamon; pokroić na masło, aż się rozpadnie.
Piec w temperaturze 375° przez 35-40 minut lub do momentu, aż nadzienie będzie musujące. Studzimy na drucianej kratce.
Podawać na ciepło z lodami.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce to świetny wybór na ciasto. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno zazwyczaj być słodsze niż potrawa, którą do niego łączysz. Możesz spróbować Marques de Caceres Cava. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Jasnosłomkowy kolor ożywiony drobnymi bąbelkami. Bukiet owoców cytrusowych z nutami brioszki. W ustach urocze i okrągłe, o orzeźwiającej, zrównoważonej strukturze. Żywy finisz, który podkreśla delikatne bąbelki. Orzeźwiający aperitif, Cava dobrze komponuje się z rybami i owocami morza, makaronami, ryżem, pikantnymi potrawami, kuchnią azjatycką i wszelkiego rodzaju deserami.