Ciasto brzoskwiniowe, pistacjowe i z białej czekolady

Ciasto brzoskwiniowe, pistacjowe i z białej czekolady
Ciasto brzoskwiniowe, pistacjowe i z białej czekolady zajmuje ok. 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.19 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 367 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką masło, cukier puder, czekoladę w kostce i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest solidne. Ciasto Z Białą Czekoladą, Ciasto Z Białą Czekoladą, oraz Pralinki pistacjowe z białą czekoladą są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Piekarnik do 160C / 140C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło i wyłożyć podstawę i boki głębokiej 22 cm blachy z pergaminem do pieczenia, następnie ubić resztę masła i cukru razem, aż bledną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
3
Dodać mąkę, proszek do pieczenia, wanilię, jajka, jogurt i startą czekoladę. Ubij razem, a następnie wymieszaj brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Zeskrobać w puszce i piec przez 1 godzinę, aż wstawiony szaszłyk wyjdzie czysty. Chłodny w puszce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Aby zrobić lukier, rozpuść kawałki czekolady w misce na patelni z ledwo gotującą się wodą, a następnie zdejmij z ognia. Ubić miękki ser w misce do miksowania, aż będzie gładki, a następnie ubić w jogurcie, aż będzie gładki. Zeskrobać roztopioną czekoladę i ponownie ubić. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki CzekoladyKawałki Czekolady
Ser MiękkiSer Miękki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zawirować lukrem na wierzchu ciasta i rozsypać na pistacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Ciasto Pound świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn