Przepis grecka Tilapia może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,04 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 14g tłuszczu i w sumie 251 kalorii. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako dość drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i pescatarian dieta. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka sera feta z pomidorów i bazylii, pieprzu, oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, który jest solidny. Podobne przepisy to Go Go Grecka Tilapia, Filety Z Tilapii Pieczone Po Grecku (Niskotłuszczowe), oraz Makaron z tilapią, oliwkami i fetą z greckim sosem jogurtowym.
Instrukcje
1
Na dużej patelni brązowe ryby na maśle partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to moje najlepsze typy tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 50 dolarów za butelkę.