Ciasto Bananowo-Czekoladowe
Ciasto bananowo-czekoladowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 153g tłuszczu, oraz w sumie 3100 kalorii. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 269 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka proszku do pieczenia, sól, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 97%. Spróbuj Ciasto Bananowo-Czekoladowe, Ciasto Bananowo-Czekoladowe, oraz Ciasto Czekoladowo-Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
W osobnej misce połączyć banany, jajko, roztopione masło i mleko.
Wymieszaj mieszaninę bananów z mieszaniną mąki, aż do wymieszania. Uważaj, aby nie przesadzić.
Wlać ciasto do patelni 9x13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) 30 do 35 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. (Będzie miał trochę rozpuszczonej czekolady, ale bez okruchów.)