Ciasto Bananowe X

Ciasto Bananowe X
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc daj Banana Cake x spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 233 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz sodę oczyszczoną, jajka, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to ciasto bananowe bez jaj , jak zrobić ciasto bananowe, Ciasto bananowe bez jaj-wegańskie ciasto bananowe-zdjęcia krok po kroku, oraz Łatwe Ciasto bananowe z lukrem bananowym z bitą śmietaną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Umieścić 1 łyżkę soku z cytryny w miarce z 2/3 szklanki mleka. Odstawić. Banany rozgnieść widelcem, dodając do nich pozostałą 1 łyżkę soku z cytryny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BananBanan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, połączyć ciasto mix i sody oczyszczonej. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
3
Dodać banany, zmiękczone masło, mieszaninę mleka, jajka i wanilię. Beat z małą prędkością do zwilżenia (około 30 sekund). Beat ze średnią prędkością przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
MlekoMleko
4
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 35 minut, lub do momentu, gdy środek ciasta wróci po lekkim naciśnięciu. Wykałaczka wbita w środek może pozostawić niewielki okruch. Pozostawić do ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn