Ciasto Bananowe Bez Pieczenia
No-Bake Banana Pudding Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 454 kalorie, 7G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj No Bake Deser Bananowy Budyń, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz No Bake S ' mores Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić budyń, w średnim rondlu na średnim ogniu, ubić cukier, mąkę i sól. Powoli ubijaj mleko, aż będzie połączone i gładkie, a następnie stale mieszaj drewnianą łyżką, aż mieszanina dojdzie do niskiego wrzenia i zgęstnieje, około 7 minut. Zmniejsz ciepło do bardzo niskiego poziomu.
Podczas ubijania dodać do jajek około 1/4 szklanki gorącego mleka.
Miksturę ubić na gorącym mleku i gotować, stale mieszając, aż mieszanina będzie bardzo gęsta, od 3 do 4 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Odstawić do temperatury pokojowej.
Aby zrobić ciasto, ułóż połowę plastrów banana w jednej warstwie na skórce.
Połowę budyniu rozłożyć równomiernie na bananach.
Ciastka waflowe ułóż w jednej warstwie na powierzchni budyniu, a następnie pozostałe banany.
Resztę puddingu równomiernie rozprowadzić na wierzchu.
W małej misce, z trzepaczką lub mikserem elektrycznym, ubij śmietanę, cukier i wanilię razem, aż uformują się miękkie szczyty.
Krem rozprowadzić równomiernie na cieście.
Na wierzch posypać waniliowymi okruchami wafli. Przykryć folią i schłodzić przez co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Aby służyć, pokroić ciasto i udekorować każdy kawałek z waniliowych okruchów wafli.