Ciasto Ananasowo-Wiśniowe
Ciasto ananasowo-wiśniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 15 i kosztuje 44 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 2 fanów. Mieszanka ananasa, ciasto wiśniowe mix, orzechy włoskie, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Ananasowo-Wiśniowo-Orzechowe, Cherry Ananas Dump Cake, oraz Koktajl Z Ciasta Ananasowo-Wiśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
Wlać ciasto do dużej miski. dodać jajka.
Odcedzić sok z ananasa do miarki i dodać wodę, jeśli to konieczne, aby 1 1/4 szklanki. dodać sok do mieszanki ciasta i ubić mieszaninę mikserem elektrycznym, aż będzie gładka, o 3 protokół. Złożyć orzechy i ananasa, a następnie równomiernie rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.