Ciasto Żurawinowo-Ambrozjowe
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 130 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz warstwy ciasta śmietankowego, ozdoby: gałązki mięty, kokos i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto imbirowe z glazurowaną ambrozją żurawinową, Ciasto Ambrozja, oraz Ciasto Ambrozja.
Instrukcje
Nadzienie żurawinowo-Ambrozjowe rozprowadzić między warstwami i na wierzchu ciasta. Rezerwa 1 1/2 szklanki twarogu lukier, i odstawić.
Pozostałą lukier z serem rozprowadzić na bokach ciasta.
Połącz orzechy pekan i kokosowe, i naciśnij na boki ciasta.
Łyżka Pozostałe 1 1/2 filiżanki twarogu lukier do dekoracji worek wyposażony w końcówkę Gwiazdy. Rura granicy wokół górnej i dolnej krawędzi ciasta. Przechowywać w lodówce lub w razie potrzeby zamrażać.
Przyozdobione, w razie potrzeby.