Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 20g tłuszczu i w sumie 534 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Boozy Cranberry Tangerine Coffee Cake, Tangerine Angel Food Cake z polewą mandarynkową, oraz Migdałowe ciasto żurawinowe z lukrem Mascarpone dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Wyłóż DNA dwóch natłuszczonych 8 cali. kwadrat lub 9 cali. okrągłe formy do pieczenia z pergaminem; smar papier. W dużej misce ubij masło i cukier, aż będą kruche, około 2 minut. Ubij wanilię.
W innej misce wymieszaj 4 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli; dodaj do mieszanki masła na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu. W dużej misce wrzuć żurawinę z pozostałą mąką; złożyć w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Piec w temperaturze 400° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty; Usuń pergamin. Ochłodzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Do lukru w dużej misce ubij serek śmietankowy i masło na gładką masę. Stopniowo ubij cukier cukierniczy, sok mandarynkowy i skórkę.