Ciastka Ze Słodkich Ziemniaków
Herbatniki ze słodkich ziemniaków mogą być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis zawiera 18 porcji z 111 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 15 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wystarczy mieszanka tłuszczu, mąki, mleka i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i odbywa się w około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Herbatniki ze słodkich ziemniaków, czyli jak wykorzystać resztki słodkich ziemniaków, Lekko Słodkie Herbatniki Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Ciastka Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Pokrój w tłuszcz, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. W innej misce zetrzyj słodkie ziemniaki i mleko.
Dodaj do mieszanki miękiszu tylko do połączenia.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj 8-10 razy.
Rzuć do 1/2 cala. grubość; cięcie 2-1/2-in. nóż do ciastek.
Ułóż na nie natłuszczonych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 8-10 minut lub na złoty kolor.
Usuń do stojaków Z Drutu.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern działa naprawdę dobrze z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub białe wino musujące będą pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie nadaje się do dań z grilla. Dr Hermann Dr H. Riesling z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Dr Hermann Dr H. Riesling
Zapachy ziół i owoców pestkowych. Słodki, świeży, owocowy o żywej kwasowości. To wino jest idealne do pikantnych potraw, szczególnie pikantnych Azjatyckichkwizyna, lekka i świeża kwasowość jest taka, że można ją spożywać samodzielnie.