Ciastka Z Jabłkami
Jabłkowe ciasta herbaciane mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 56 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 91 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, jabłka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto jabłkowo-Kardamonowe z lukrem jabłkowym, Tajska Mrożona Herbata, oraz Long Island Iced Tea.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieścić masło w misce i mikrofalówce do stopienia, 30 do 45 sekund.
Ostudzić 10 do 15 minut. Ułóż petit cztery filiżanki na dużej blasze do pieczenia.
Połącz pastę migdałową i owoce do smarowania w mikserze elektrycznym wyposażonym w przystawkę do łopatek i ubijaj ze średnią prędkością, aż będzie gładka, około 30 sekund. Zeskrobać wewnątrz miski, aby włączyć wszystkie składniki. Ubić jajka i białka po kolei. Beat w mące z małą prędkością, aż tylko w połączeniu, o 30 sekund.
Dodać masło i ubić do wymieszania, o 30 sekund.
Wlać ciasto do plastikowej torebki zamykanej o pojemności 1 galona. Wymuś powietrze z worka i pieczęci. Snip 1/4-calowy kawałek off jeden z dolnych rogach i rury ciasto do kubków, wypełniając je trzy czwarte pełne.
Umieść kilka kostek jabłek na górze każdej filiżanki. Przesiej cukier na ciastka.
Piec do jasnego złota, 26 protokół.
Ochłoń. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 1 tygodnia.