Ciastka z cukrem w rolce
Ciasteczka typu Roll-and-Cut Sugar mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 48 i kosztuje 86 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka masła, żółtka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Najlepsze Ciasteczka Cukrowe Bez Rolek, Ciasteczka Cukrowe Bez Rolek, oraz Bez Rolki Matowe Ciasteczka Cukrowe.
Instrukcje
W misce stojącego miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę wymieszaj mąkę z cukrem i solą.
Dodać masło i wymieszać z małą prędkością, aż masło zostanie podzielone na małe kawałki, o 2 protokół. Zwiększyć prędkość do średniej i wymieszać, aż mąka i masło utworzą małe grudki, około 1 minuty.
Dodać żółtka i wanilię i wymieszać z małą prędkością, aż ciasto połączy się w kilka dużych grudek. Pat ciasta na dwa 1/2-cala-grube dyski, owinąć je w plastiku i przechowywać w lodówce, aż schłodzone, ale nie twarde, o 30 protokół.
Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Na lekko posypanej mąką powierzchni, pracując z 1 dyskiem na raz, rozwałkuj ciasto o grubości 1/8 cala. Za pomocą foremek do ciastek od 3 do 4 cali pokrój ciasto na kształty i przenieś do przygotowanych blach do pieczenia. Przerzuć resztki i wyciąć więcej ciastek. (Alternatywnie, pokroić ciasto na 3-do 4-calowe kształty i, za pomocą mniejszego noża, stemplować środek połowy ciastek.) Schłodzić ciasteczka wycięte do schłodzenia, około 30 minut.
Piec ciasteczka przez około 13 minut, aż będą lekko złote na brzegach; przesuń blachy do pieczenia od góry do dołu iz przodu do tyłu w połowie nawet do pieczenia.
Niech ciasteczka cukru ostygnie na blasze do pieczenia przez około 5 minut, a następnie, za pomocą metalowej szpatułki, ostrożnie przenieść je do stojaka do całkowitego ostygnięcia, około 20 minut.
W przypadku ciasteczek kanapkowych rozłóż cienką warstwę dżemu malinowego lub morelowego na solidnych ciasteczkach i top z odpowiednimi ciasteczkami, aby odsłonić dżem. W przeciwnym razie udekoruj zgodnie z życzeniem Królewskim lukrem, posypkami, iskierkami i przeciągami.