Ciastka rybne Sofrito z kremowym sosem tatarskim Chipotle
Ciasto rybne Sofrito z kremowym sosem tatarskim Chipotle wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 136 kalorii, 14g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, paprykę, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Ciasta rybne i kukurydziane z sosem tatarskim, Zapiekane Tacos rybne z sosem tatarskim Chipotle, oraz Wędzone Ciasta Rybne Z Sosem Tatarskim Kukurydzianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować sos, połącz pierwsze 5 składników w małej misce. Odstawić.
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Aby przygotować ciasto, umieść zieloną paprykę i kolejne 4 składniki (przez cebulę) w robocie kuchennym; pulsuj do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj mieszankę papryki; smażyć 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
6
Zdjąć z ognia; całkowicie schłodzić. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikiem papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Umieścić chleb w robocie kuchennym; proces, aż grube okruchy środka 1 szklankę. Posiekać 1 funt ryby na kawałki 1/4 cala; umieścić w dużej misce. Posiekać pozostałe 1/2 funta ryby; umieścić w robocie kuchennym. Pulsuj, aż drobno zmielone; Dodaj do posiekanej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.