Ciastka pomarańczowo-migdałowe z żurawiną Parfait

Ciastka pomarańczowo-migdałowe z żurawiną Parfait
Ciastka pomarańczowo-migdałowe z żurawiną Parfait to bezmleczne deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 618 kalorii, 11g białka, oraz 26g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś żółtka jaj, nie uwodornione skracanie warzyw, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żurawina Pomarańcz Migdał Płatki Owsiane, Budyń Żurawinowo-Pomarańczowy Migdałowy, oraz Cranberry Orange Almond Biscotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żurawinę i koncentrat żurawinowy zagotować na wolnym ogniu w średnim rondlu. Przykryć; gotować na średnim ogniu, aż jagody będą bardzo miękkie, o 12 protokół. Ostudzić; puree w blenderze aż będzie gładkie. DO AHEAD: może być wykonany 1 tydzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połącz żółtka jaj, cukier, sok pomarańczowy, syrop kukurydziany i wódkę w dużej metalowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieścić na rondlu wrzącej wody. Za pomocą miksera elektrycznego, beat aż grube i kłębiaste i natychmiastowy odczyt rejestruje termometr 140 ° F przez 3 minuty, około 7 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wyjąć miskę z wody. Beat mieszaniny 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać 1 szklankę puree żurawinowego; ubijać, aż mieszanina ostygnie, około 5 minut. Przykryć; zamrozić do twardości, około 4 godzin. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni do przodu; przechowywać zamrożone. Schłodzić Pozostałe puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z żurawinyPuree Z żurawiny
1
Ustaw stojak w górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 204°. Linia do pieczenia blachy z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Ubij białko i 1/4 szklanki cukru w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać migdały; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
4
Zmielić 1/2 szklanki cukru i pasty migdałowej w procesorze do drobnego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Dodać mąkę i kolejne 4 składniki; zmiksować 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Dodać skrócenie; mieszać do grubej formy mączki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
7
Przenieść do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Żółtko jajka i sok pomarańczowy ubić w małej miseczce; dodać do suchych składników, podrzucając, aż utworzą się grudki. Zbierz ciasto do 10-calowej kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Pokrój poprzecznie na 10 sztuk. Kształt każdy na 2 1/4 cala okrągłe, około 1 cal grubości.
10
Miejsce na liście. Łyżka migdałów na herbatniki (trochę białka zostanie na).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
( 23)( 23)
11
Piec herbatniki, aż złoty i tester włożony do centrów wychodzi czysty, 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Przenieś do szafy; Super.
13
1 szklankę pozostałego puree żurawinowego zawirować na kremową polewę (w około 5 obrotach; nie przesmarowywać), aby uzyskać wstążkowany wygląd. Połówki herbatników poziomo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z żurawinyPuree Z żurawiny
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
14
Pozwól żurawinowemu parfaitowi lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej na 10 minut przed złożeniem ciastek. Kopiec parfait na biszkoptowych DNA; przykryć Topy. Kopiec śmietany - mieszanka żurawinowa obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
15
* Pasta migdałowa jest dostępna w pieczeniu supermarketów i sklepów z żywnością specjalistyczną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn