Ciastka Mięsne Poochie
Ciastka mięsne Poochie to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 36 porcjami. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 16G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy ryż, marchew, zwykły płatek owsiany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 169 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niemieckie Ciasta Mięsne, Hamburgery z brązowym sosem (TOTAL Comfort Food aka "Meat Cakes":), oraz Ciasto ziemniaczano-Rutabaga z cebulą (Neeps and Tattie Cakes).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Posmaruj 36 filiżanek po 3 duże puszki na muffinki.
W średnim rondlu połącz ryż z wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, odkryte, i gotować 10 protokół. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 20 minut.
Zdjąć z ognia, ostudzić kilka minut, a następnie puch widelcem i odstawić.
W dużej misce, połączyć ziemniaki, marchew, seler, mieloną wołowinę i jajka.
Składniki wymieszać za pomocą rąk lub solidnej łyżki.
Dodać sól, oliwę z oliwek, płatki owsiane i ryż; dobrze wymieszać.
Napełnij każdą filiżankę muffinek częścią mieszanki mięsa i poklepuj, aby była jędrna.
Piec 45 minut, lub do powierzchni czuje zestaw. Schłodzić na stojaku 10 minut lub dłużej.
Usuń ciastka mięsne, obracając puszkę muffinek do góry nogami na arkuszu folii aluminiowej. Dotknij każdy kubek muffin, aby zwolnić ciasto. Przechowywać w lodówce lub zamrażać w zamkniętych plastikowych torebkach. Uwaga: nie karmić psów, gdy są gorące.