Ciastka krabowe w stylu południowym z chłodnym sosem limonkowym
Południowe ciastka krabowe z chłodnym sosem limonkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka zielonej cebuli, krakersy ritz, majonez real mayo, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Ciastka krabowe w stylu południowym z chłodnym sosem limonkowym, Ciastka Krabowe W Stylu Południowym, oraz Ciasta krabowe z sosem limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać połowę soku z limonki, 1/2 Puchar majonez, dressing mix i musztarda w średniej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Crabmeat
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Kształt na 18 (1/2-cala grubości) paszteciki; płaszcz z pozostałych okruchów krakers.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
4
Gotować, partiami, w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach i ogrzewa się. W międzyczasie wymieszaj kwaśną śmietanę, skórkę z limonki, pozostały majonez i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.