Ciastka krabowe w stylu południowym z chłodnym sosem limonkowym
Południowe ciastka krabowe z chłodnym sosem limonkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka zielonej cebuli, krakersy ritz, majonez real mayo, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Ciastka krabowe w stylu południowym z chłodnym sosem limonkowym, Ciastka Krabowe W Stylu Południowym, oraz Ciasta krabowe z sosem limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać połowę soku z limonki, 1/2 Puchar majonez, dressing mix i musztarda w średniej misce do wymieszania.
Dodać mięso krabowe, 1/2 szklanki okruchów krakersów i cebulę; lekko wymieszać.
Kształt na 18 (1/2-cala grubości) paszteciki; płaszcz z pozostałych okruchów krakers.
Gotować, partiami, w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach i ogrzewa się. W międzyczasie wymieszaj kwaśną śmietanę, skórkę z limonki, pozostały majonez i sok z limonki.
Podawać ciasta krabowe z sosem limonkowym.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.