Ciasteczkowe batoniki na patyku
Ciasteczkowe batoniki na patyku to bezmleczne przepis z 24 porcjami. Ta przystawka ma 106 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 42 minuty. 14 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz płaskie drewniane patyczki, dowolne batoniki smakowe, ciasto z ciastkami cukrowymi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Smażone batoniki na patyku, Candy Bar-Batoniki, oraz Batoniki Czekoladowe Cukierki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Włóż drewniany patyk do każdego batonika.
Wyjąć ciasto z opakowania; pokroić na 24 kawałki.
Rzuć każdy kawałek w piłkę; spłaszczyć każdą piłkę lekko w dłoni.
Batonik ułożyć na środku spłaszczonego ciasta. Owiń ciasto wokół cukierków, pokrywając i całkowicie uszczelniając.
Umieść 2 cale od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie, nakładając drewniane patyki w razie potrzeby.
Piec w 350ºF. przez 10 do 12 minut lub do momentu, aż brzegi będą jasnobrązowe. Ostudzić na arkuszach ciasteczek przez 5 minut.
Usuń z arkuszy ciastek; umieść na stojakach z drutu. Schłodzić 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia. (Nie odbieraj Ciasteczek za pomocą kija, dopóki nie zostaną całkowicie schłodzone.)