Ciasteczka Z Miękkiej Melasy Czekoladowej
Ciasteczka z miękkiej melasy czekoladowej to Wegetariańskie deser. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 276 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 359 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka mąki, cukru granulowanego, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Miękkie Ciasteczka Melasowe, Miękkie Ciasteczka Melasowe, oraz Ciasteczka Melasowe Miękkie V.
Instrukcje
Wyreguluj stojaki piekarnika na górną i dolną pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 191°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
W dużej misce, ubić masło z brązowym cukrem, 1/2 szklanki cukru granulowanego, i sól, aż połączone.
Ubić w jajku, wanilii i melasie.
W średniej misce wymieszać mąkę z kakao i sodą oczyszczoną.
Ubij do mokrej mieszaniny, aż tylko połączone. Schłodzić do jędrności, około 10 do 20 minut.
Umieścić pozostałe 1/2 szklanki cukru w misce.
Za pomocą miarki lub miarki 1/4 szklanki, porcję ciasta na kulki i zwinąć w cukier. Przestrzeń równomiernie na patelniach i delikatnie naciśnij kulki ciasta do około 3/4 cala grubości.
Piec tylko do dmuchane i zaczyna pękać, 7 do 8 minut, obracając Patelnie od góry do dołu iz przodu do tyłu w połowie pieczenia.
Natychmiast po wyjęciu z piekarnika, daj patelni twardy kran i delikatnie naciśnij środek każdego ciastka, aby spuścić powietrze (patrz uwaga).
Niech ciasteczka ostygną na patelni 2 minuty, a następnie przenieść do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.