Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką
Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką to bezmleczne przepis z 20 porcjami. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mąkę, niskocukrowy spread truskawkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 21%. Spróbuj Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką, Ciasteczka z masłem orzechowym i galaretką, oraz Ciasteczka kanapkowe z masłem orzechowym i galaretką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić margarynę i masło orzechowe na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodać białka i wanilię; dobrze ubić.
Mąkę, sodę i sól połączyć w małej misce, dobrze mieszając. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do kremowanej mieszaniny, dobrze mieszając.
Uformuj ciasto na 40 (1-calowe) kulki.
Umieść kulki 2 cale od siebie na arkuszach ciasteczek pokrytych sprayem do gotowania. Spłaszczyć ciasteczka na 2-calowe okręgi za pomocą szkła o płaskim dnie.
Piec w 350 przez 8 protokół lub do lekko rumiane. Ostudzić lekko na arkuszach ciastek; wyjąć z arkuszy ciastek i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.
Rozprowadzić około 1 1/2 łyżeczki truskawki rozprowadzić na dole połowy ostudzonych ciasteczek; top z pozostałymi ciasteczkami.