Ciasteczka z brązowym cukrem babci
Ciasteczka z brązowym cukrem babci to bez nabiału deser. Jedna porcja zawiera 134 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Za 12 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, brązowy cukier, tłuszcz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Miękkie Batch Brown Butter Brown Sugar Cookies, Ciasteczka Do Żucia Brown Sugar & Brown Ale, oraz Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Śmietanę razem cukier, tłuszcz i jajka.
Dodaj wanilię i dobrze wymieszaj.
W osobnej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i śmietanę z kamienia nazębnego.
Dodaj do mieszanki brązowego cukru i mieszaj, aż stanie się miękkim ciastem.
Rozwałkuj, pokrój foremkami do ciastek i piecz przez 8 do 10 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Ciasteczka cukrowe naprawdę dobrze komponują się z kremową Sherry, Maderą i Prosecco. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.