Ciasteczka Wiśniowe W Czekoladzie
Ciasteczka wiśniowe pokryte czekoladą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 24. Mieszanka brązowego cukru, masła, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżką wynik 8%, to danie jest improwizowane. Spróbuj Ciasteczka Wiśniowe W Czekoladzie, Ciasteczka Wiśniowe W Czekoladzie, oraz Ciasteczka Wiśniowe W Czekoladzie podobnych receptur.
Instrukcje
Pat wiśnie z ręcznikami papierowymi, aby usunąć nadmiar wilgoci; odstawić. W dużej misce masło śmietankowe i brązowy cukier, aż będzie lekki i puszysty. Ubić w soku wiśniowym i wanilii.
Połącz mąkę i sól; stopniowo dodawaj do śmietany i dobrze wymieszaj. Przykryj i przechowuj w lodówce przez 1 godzinę lub do momentu, gdy ciasto będzie łatwe w obsłudze.
Włóż chip czekoladowy do każdej wiśni maraschino. Owiń łyżkę ciasta wokół każdej wiśni.
Miejsce 1 w. od siebie na niepasanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 15-17 minut lub do momentu ustawienia i lekko zrumienienia krawędzi.
Wyjąć do stojaków drucianych, aby ostygnąć.
W kuchence mikrofalowej roztopić Pozostałe wióry i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości. Zanurz blaty ciasteczek w stopionej czekoladzie; pozwól, aby nadmiar kapał.
Umieścić na papierze woskowym; odstawić do Ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.