Ciasteczka Wiśniowe W Czekoladzie
Czekoladowe ciasteczka wiśniowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten przepis służy 72. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, kakao, półsłodkie kromki czekolady i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Wiśniowe Pokryte Czekoladą, Ciasteczka Wiśniowe Pokryte Czekoladą, oraz Ciasteczka Wiśniowe W Czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić wiśnie, zastrzegając 3 łyżeczki soku.
Wiśnie przeciąć na pół i odstawić.
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy; dodaj jajko, wanilię i 2 łyżeczki soku wiśniowego, ubijając aż do wymieszania.
Połączyć mąkę i kolejne 4 składniki; stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Kształt ciasta na 1-calowe kulki i umieścić na nieczystych blach do pieczenia. Naciśnij środek każdej piłki kciukiem i umieść 1 wisienkę w połowie wcięcia.
Gotować czekoladę i mleko w małym rondlu na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż się stopią. Wymieszaj pozostały zarezerwowany sok wiśniowy. Lekko schłodzić. Łyżka 1 łyżeczka mieszanki na każdej połowie wiśni.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut. Zamrażać do 3 miesięcy.