Ciasteczka Sowy

Ciasteczka Sowy
Ciasteczka sowy mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 5290 kalorii, 59G białka, oraz 259g tłuszczu. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka wanilii, sól, jajka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, oraz Elvis Cookies:" Peanut Butter " Banana Bacon Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 (325, jeśli używasz ciepła konwekcyjnego).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić masło, cukier granulowany i brązowy cukier, aż do wymieszania, a następnie ubić na dużej prędkości, aż do kremowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać jajka i wanilię i ubić, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
4
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, gałkę muszkatołową i sól; ubijaj na małej prędkości, aż do połączenia, a następnie na średniej prędkości, aż do dobrze wymieszanego. Ciasto podzielić na trzy porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
5
Umieść każdą porcję między dwoma arkuszami folii z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Rozwałkuj ciasto równomiernie na płaskie rundy o grubości około 1/4 cala. Stos rundy na blasze do pieczenia i schłodzić do firmy, co najmniej 45 minut, lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Pracując z jedną porcją ciasta na raz(utrzymuj pozostałą schłodzoną), odklej górny arkusz folii. Ustaw mąkę wzór (Patrz uwagi) na ciasto i wyciąć wokół krawędzi. Lub z mąką okrągłe foremki do ciastek (3-w. średnica), wyciąć ciasteczka, umieszczając Frezy jak najbliżej siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Przenieść do gotowania pergaminu wyłożone lub ungreased blachy do pieczenia, umieszczając ciasteczka o 1 cal od siebie. Powtórz z pozostałymi rund ciasta. Zbierz resztki i naciśnij razem w piłkę. Jeśli ciasto jest jeszcze zimne, zwinąć i wyciąć pozostałe ciasteczka. Jeśli jest miękki i lepki, powtórz krok
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec ciasteczka, aż firma dotknąć i nieco ciemniejszy brązowy wokół krawędzi, 8 lub 9 minut; jeśli pieczenia więcej niż jeden arkusz na raz w jednym piekarniku, przełączanie pozycji w połowie pieczenia. Przesuń pergamin z ciastkami z arkuszy na stojaki lub blat do ostygnięcia, a następnie usuń z pergaminu. Lub schłodzić na patelniach około 1 minuty, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć. Jeśli nie za pomocą gotowania pergamin, wytrzeć blachy do pieczenia po każdej partii. Schłodzić arkusze przed napełnieniem większą ilością ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Rozłóż lukier na ciastkach i udekoruj cukierkami, używając cukierkowej kukurydzy na dziób i czekoladowych wiórków na oczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Candy CornCandy Corn
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pliki CookiePliki Cookie
LukierLukier
11
Odstawić, aż oblodzenie będzie twarde, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
12
Lukier: w małej misce wymieszaj 2 szklanki cukru pudru i tyle mleka (około 3 łyżki), aby uzyskać lukier do smarowania. W razie potrzeby odcień barwnikiem spożywczym. Jeśli lukier zgęstnieje, wmieszaj jeszcze kilka kropli mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Kolor żywnościKolor żywności
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia47
Magazyn