Ciasteczka Snickerdoodle Crème
Ciasteczka Snickerdoodle Crème mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 159 kalorii, 0g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier mix cookie, krem z kamienia nazębnego, bogaty & kremowy lukier twarogowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 142 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Snickerdoodle Creme Brulee, Najlepsze Ciasteczka Snickerdoodle, oraz Ciasteczka Snickerdoodle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. W średniej misce, wymieszać cukier cookie mix, masło, jajko i śmietanę z kamienia nazębnego, aż miękkie formy ciasta.
W małej misce wymieszaj cynamon i cukier. Uformuj ciasto na 36 (1-calowe) kulki. Kulki posmarować mieszanką cynamonowo-cukrową; umieścić na blasze ciastka.
Piec 7 do 9 minut lub po prostu, aż ciasteczka są po prostu ustawić. Obserwuj ich uważnie! Nie chcesz ich chrupiących, rumianych i pieczonych.
Usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Dla każdego ciasteczka kanapkowego rozłóż lukier na dnie 1 schłodzonego ciastka. Góra z drugim ciastkiem, dolna strona w dół; delikatnie naciśnij ciasteczka razem.