Ciasteczka Rozmarynowo-Jagodowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 669 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka żurawiny, mocno brązowy cukier, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wieprzowina rozmarynowa z sosem jagodowym, Rozmaryn szaszłyki z kurczaka z sosem jagodowym, oraz Ciasteczka jagodowe i śmietankowe.
Instrukcje
Ubić pierwsze 4 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wymieszać razem mąkę i kolejne 2 składniki; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając tylko do mieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z żurawiną, rozmarynem i skórką pomarańczową.
Kształt ciasta na 4 dzienniki (około 2 cali średnicy); owinąć każdy dziennik w folię. Chill 8 godzin do 3 dni.
Pokroić każdą kłódkę w plastry o grubości 1/4 cala; umieścić na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Piec 8 do 12 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z blach do pieczenia na stojaki z drutu i całkowicie ostudzić (około 20 minut).