Ciasteczka Reniferowe Z Masłem Orzechowym
Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Easy Peanut Butter Renifer Cookies, Frosted Chocolate Peanut Butter Renifer Cookies, oraz Reniferowe Smakołyki Z Masła Orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° (jeśli używasz ciemnego lub nieprzywierającego arkusza cookie, Rozgrzej piekarnik do350). W dużej misce, beat masło orzechowe, masło, cukier granulowany i brązowy cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste. Beat in egg. Wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia.
Dla każdego ciastka uformuj 1-calową kulkę ciasta w kształt trójkąta o długości około 1 1/2 cala. Na arkuszu z ciasteczkami bez nadzienia umieść 2 precle w odległości około 1 cala, aby wyglądały jak poroża; delikatnie wciśnij wierzch trójkąta ciasta do precli. Powtórz z pozostałym ciastem i preclami.
Piec 5 do 10 minut lub do momentu, gdy brzegi po prostu zaczną brązowieć. Natychmiast naciśnij 2 czekoladowe chipsy dla oczu i 1 cynamonowy cukierek dla nosa na każde ciastko.
Odstawić 2 minuty; usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.