Ciasteczka Przyprawowe

Ciasteczka Przyprawowe
Spice Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 254 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz sok z cytryny, zmielony cynamon, masło g i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Spice Up Your Life: Pumpkin Spice Breakfast Cookies, Bezglutenowe ciasteczka z dyni {ciasteczka na raka u dzieci}, oraz Pumpkin Spice Spritz Cookies / Ciasteczka Dla Dzieci raka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Moczyć porzeczki w brandy przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
2
Wymieszać mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, przyprawy, sól i gorzką czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Dobrze wymieszać z trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Masło, cukier, wanilia, Skórka z cytryny i pomarańczy umieścić w mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie ubijaka i ubić, aby połączyć, ale nie napowietrzać dużo, około 1 minuty. Po uruchomieniu miksera powoli dodajemy jajko i mieszamy przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CytrynaCytryna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
5
Dodać suche składniki, a następnie porzeczki i brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
6
Mieszaj, aż wszystko się połączy.
7
Delikatnie zagniataj ciasto w misce rękami, aż się połączy i będzie jednolite. Podzielić ciasto na 1 3/4-oz / 50g kawałki i kształtować każdy kawałek w idealnie okrągłej kuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Umieść kulki na 1 lub 2 blachach do pieczenia wyłożonych pergaminem, rozstaw je około 3/4 cala / 2 cm od siebie i pozostaw w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Rozgrzej piekarnik do 191° / 190°C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec ciasteczka przez 15 do 20 minut, aż top firm się, ale centrum jest jeszcze lekko miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć z piekarnika. Gdy ciasteczka wyjdą z piekarnika, pozostaw do ostygnięcia tylko na 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu. Podczas gdy ciasteczka są jeszcze ciepłe, ubij razem składniki glazury, aż utworzy się cienki i gładki lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
GlazuraGlazura
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
12
Wlać 1 łyżkę glazury na każdy herbatnik, pozostawiając go do kapania i pokryć herbatnik bardzo cienką, prawie przezroczystą folią. Zakończ każdy z 3 kawałkami kandyzowanej Skórki umieszczonymi na środku. Pozostawić do Ustawienia i służyć, lub przechowywać w hermetycznym pojemniku na dzień lub dwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
GlazuraGlazura
13
Yotam Ottolenghi jest właścicielem tytułowej grupy restauracji z czterema oddziałami w Londynie, a także wysokiej klasy restauracji, NOPI, również w Londynie. Jego książka kucharska z 2011 roku, Plenty, została bestsellerem New York Timesa. Sami Tamimi jest partnerem i szefem kuchni w Ottolenghi i współautorem Ottolenghi: The Cookbook.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn