Ciasteczka Owsiano-Żurawinowe Do Żucia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc wypróbuj ciasteczka Owsiano-żurawinowe. Ten przepis służy 24. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, sól, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasteczka Owsiane Żurawinowe Do Żucia, Ciasteczka Owsiane Żurawinowe Do Żucia, oraz Ciasteczka Owsiane Żurawinowe Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, przyprawę do szarlotki, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól ubić w średniej misce; odstawić. Beat masło, brązowy cukier i cukier granulowany w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; ubić jajka po kolei, a następnie ubić wanilią.
Dodać mieszaninę mąki i ubić, aż tylko włączone. Owies i żurawinę wymieszać drewnianą łyżką. Przykryć folią i przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Uformuj ciasto na 2-calowe kulki i ułóż 2 cale od siebie na przygotowanych blachach do pieczenia; naciśnij łopatką, aby spłaszczyć.
Piec, przełączając patelnie w połowie, aż ciasteczka będą złote, ale centra są nadal miękkie, 15 do 20 minut. Przesuń ciasteczka z pergaminu na stojaki do całkowitego ostygnięcia.
Cukier i mleko ubić w średniej misce.
Mżawka na ciasteczka; Niech ustawić 5 minut.